Child pages
  • Medlemsbrev Mai 2009
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

2009-05-01

 

                                                                                         Oslo mai 2009.

 

 

Kjære Kollega.

 

Kliniske emnekurs.

Vi har i samarbeid med NFA og Institutt for allmennmedisin arragnert det første to emnekurs i Sandefjord og Sandnes. Det var god stemning på kursene og fine diskusjoner. Vi skal sende ut en CD med foredrag til alle rett over sommeren som de kan bruke i lokale grupper.

Neste kurs blir til høsten – sansynlig i slutten av august og begynnelsen av november.  Vi regner med 6 kurs totalt – så følg med!

Dersom du ønsker å være aktivt med å kursene ta kontakt med undertegnede – så skal vi ordne både faglig oppdatering og presentasjonsteknikk – send mail til:

andersostrem@c2i.net

 

Nordisk møte, Falsterbo 7 – 9 mai 2009.

Møtet ble gjennomført med stor entusiasme.  Det var flere innlegg fra Norge og stemningen var som vanling svært hyggelig og inkluderende. Mange fine diskusjoner. Det ble også avjort av samarbeidet mellom de nasjonale gruppene skal formaliseres i en gruppe som vi kaller ”Nordic Primary Care Respiratory Group – NPCRG”.  I tilegg skal Lunger i praksis stå for det neste møtet om 2 år – Nord-Norsk natur blir sentral ramme....

 

Kliniske råd.

To nye kliniske råd er nå ferdig trykket en med tema allergi samt en for hjelpepersonell. Vi skal distrubuere disse så snart vi kan.

 

Ønsker alle en riktig god sommer!

 


Vennlig hilsen

Anders Østrem

Leder. Lunger i Praksis

 
 
  • No labels