Child pages
  • Medlemsbrev januar 2011
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Kjære Kollega.

Godt Nytt År!

Håper alle har hatt en rolig og fredlig jul og fått ladet opp til et nytt år!

Vi har mye på programmet også i 2011 – så det er bare å følge med.

                    

Kliniske emnekurs – Nordisk kongress i lungemedisin, Bodø 5-7 mai 2011.

Tradisjonen med Nordisk kongress i lungemedisin fortsetter og i år er det vår tur å arrangere møtet. Det finner sted i spektakulær natur i Bodø i tiden 5 – 7 mai.  Programmet er spennende og  jeg håper matnyttig for alle. Det er sent ut invitasjon og påmelding foregår på nettet – der du også finner programmet:

www.congrex.no/nordisklunge

Kongressen er godkjent med 17 timer som klinisk emnekurs. Legg også merke til kongressmiddagen på lørdag som foregår på Kjerringøy – det blir utvilsomt et høydepunkt etter noen fine dager med faglig påfyll!

 

IPCRG scientific meeting, Amsterdam 26 – 27. mai 2011.

Dette er et møte der allmennleger kan presentere forskingsresultater eller diskutere ideer til prosjekter som man sitter med.  Det er alltid en hyggelig og trygg atmosfære.  Dersom du ikke har presentert før er dette stedet å gjøre det.  Vi tilbyr hjelp til presentasjonen kvelden før – både med det faglige og språklige.  Vi jobber med å få støtte til å sende norske leger til møtet. Ta kontakt med undertegnede dersom du er interessert – møtet er naturligvis også åpent for leger som ønsker faglig påfyll!!

Mer informasjon finner du også på IPCRGs hjemmesider: http://www.theipcrg.org/sci_conf_2011/index.php

 

Kliniske råd.

Som nevnt i tidligere medlemsbrev er det mulig å få tilsendt Kliniske råd fritt til smågrupper dersom du er medlem. I tilegg har vi power point presentasjoner som du også kan få til lokalt bruk, ta kontakt med undertegnede på mail. andersostrem@c2i.net

 

 

Vennlig hilsen

Anders Østrem

Leder. Lunger i Praksis

 
 
  • No labels