Child pages
  • Medlemsbrev april 2011
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Kjære Kollega.

Våren kommer!

Her i sør jobber våren med å få bort snøen før påske – noen av oss håper det blir litt igjen til årets siste skitur!

Vi har spennende ting på gang i 2011:

Kliniske emnekurs – Nordisk kongress i lungemedisin, Bodø 5-7 mai 2011.

Tradisjonen med Nordisk kongress i lungemedisin fortsetter og i år er det vår tur å arrangere møtet. Det finner sted i spektakulær natur i Bodø i tiden 5 – 7 mai.  Det er sent ut invitasjon og påmelding foregår på nettet – der du også finner programmet:

www.congrex.no/nordisklunge

Kongressen er godkjent med 17 timer som klinisk emnekurs. Det er enda ikke for sent men det begynner å haste med påmelding!

 

IPCRG scientific meeting, Amsterdam 26 – 27. mai 2011.

Dette er et møte der allmennleger kan presentere forskingsresultater eller diskutere ideer til prosjekter som man sitter med.  Det er tre abstract fra Norge og jeg håper flere har lyst til å være med. Ta kontakt med undertegnede dersom du er interessert.

 

”Lungedagene”

Kliniske emnekurs til høsten!

Vi øker muligheter for å få kurstimer og planlegger kurs fra onsdag 2.til lørdag 5. november på Holmenkollen Park Hotell i Oslo. Som vanlig vil det bli eget kurs for legesekretærer – marker av dato på kalender og se frem til noen fine dager i Oslo!  Mer informasjon kommer.

 

Kliniske råd.

Som nevnt i tidligere medlemsbrev er det mulig å få tilsendt Kliniske råd fritt til smågrupper dersom du er medlem. I tilegg har vi power point presentasjoner som du også kan få til lokalt bruk, ta kontakt med undertegnede på mail. andersostrem@c2i.net

 

 

Vennlig hilsen

Anders Østrem

Leder. Lunger i Praksis

 
 
  • No labels